Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2007.05.06. 12:38 Éhezőművész

A falu bikái

Amerikában a minap mutatták be az állatokat szeretőkről szóló filmet. Új szexuáletikai kérdések tömkelege.

Az alkotás címe szimplán Zoo. A készítők szerint a mű nem kíván propagandát csinálni azoknak, akik állatokkal (leginkább lovakkal) szoktak szeretkezni, pusztán csak bemutatja őket, és azt, hogy sokszor micsoda szakadék van aközött, akinek kinézünk, és akik valójában vagyunk.

A tiltakozások (többnyire konzervatív részről) természetesen tódulnak. A mai teljes erkölcsi relativizmus - amiben mindenféle szexuális viselkedés egyszerűen csak egyéni, sajátos, de nem abnormális - váltja ki, hogy egy ilyen botrányos téma a mozikba kerülhet. Nagyjából így lehet összefoglalni a dörgedelmeket, amik persze még csak most indulnak. A film talán ártatlan, de sokan attól tartanak, újra kinyílik Pandora szelencéje, és hatására többen is felvállalják speciális állatszeretetüket.



Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szex etika liberális szokatlan


A bejegyzés trackback címe:

https://elmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr1153792

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: materialelectricoexpres.es 2017.12.22. 09:45:17

Knit sack sleep pattern - Step by step medical billing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása