El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2007.06.05. 20:22 contumax

Zsidók, nyugdíjasok, neonácik, mi.

Az @RC 2007-es témája: élni és túlélni Magyarországon. Erős váltás ez a kellemesen csengő, reményekkel teli Magyarország dal (és vallomás) után. Elgondolkodtató az @RC posztere is. Brutálisan megpakolt hátizsákot és kellékeket viselő büszke pesti srác. Az arca elszánt:…


Szólj hozzá!

Címkék: magyar 1956 nácik haza zsidók értelmiség


2007.06.04. 13:00 El Mondo

Győzike a homoszexualitásról

Az El Mondo is jelen volt a nemrég lezajlott Mr Gay Hungary szépségversenyen. Nézőként. Ebben a bejegyzésben két, közvetlenül a szépségverseny előtt felvett interjút bocsátunk a köz épülésére és élvezetére. El Mondo: Magyarországon az első meleg…


Szólj hozzá!

Címkék: homoszexualitás egyház


süti beállítások módosítása