El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2007.02.02. 14:45 Berber

Árpádsávos vipera

Ki tudja még, merre visz a végzet. Ha ma valaki el akar menni péntek esti sörözésre, akkor legyen óvatos, mert állatbarbár csőcselék és agresszív mészáros rohamrendőrök is jelen lehetnek a pesti estben. Ilyenkor jól jöhet, ha maroknyi kis átlag…


Szólj hozzá!

Címkék: budapest rendőrség jobboldal baloldal közbiztonság


2007.01.31. 11:14 Mattheo Guilleaume

Lottóötös, akarod?

A 8. hét nyerőszámai a következők lesznek (2007): 5, 16, 53, 63, 70...


Szólj hozzá!

Címkék: szerencse vakvágány


2007.01.29. 11:12 Mattheo Guilleaume

Egy kalap alatt

I.Öreges, de tiszta hang szól lentről: - Segítsenek már felszállni aranyom!     A busz első része egy akarattal ugrik talpra. Nekem fáj a derekam, örülök, ha megállok a lábamon, így annyit tehetek, hogy félreállok az útból. Persze az indokaimat csak én ismerem, és…


Szólj hozzá!

Címkék: rasszizmus közöny vakvágány


süti beállítások módosítása