El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2006.12.15. 10:26 Amondo

Magyar Közöny

Helyi értékek és helyiértékek. Nagyon általánosító és szubjektív dühöngés. Javában folytak az olimpiai játékok, mikor 2000-ben feleségemmel együtt kiutaztam Londonba egy egyéves tanulmányútra. Szerencsére az egyetem kezdetéig volt két hetem, így bőven jutott időm az…


Szólj hozzá!

Címkék: magyar személyes társadalom


2006.12.12. 10:23 Éhezőművész

Mennyi szén-dioxid van a számládon?

Tegnapi bejegyzésünkben Zidane hiába bólintott rá a MÁV-megszorításokra, ficus jelezte, hogy a Budapest-Szeged út autóval, három utassal kevesebb, mint feleannyiból kijött, mintha vasúttal mentek volna. Szerencsére a brit környezetvédelmi miniszter rögtön reagált a felvetésre. A…


Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés környezetvédelem hetidemagóg


süti beállítások módosítása