El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2012.07.05. 10:00 Laborczi Dóra

Uzsora és prostitúció - helyszíni riport a telepek mélyéről

A magyar emberkereskedelemmel foglalkozó bűnbandák szinte teljes csendben, a közélettől és –érdektől távol eső zugokban, szépen lassan behálózzák Európát. A néha felbukkanó, sokkoló egyéni esetek ellenére az prostitúció és az emberkereskedelem ügyét azonban sem kormányzati szerepvállalás, sem közfelháborodás nem kíséri. Az évtizedek óta fennálló általános hallgatás egyik oka lehet az, hogy a prostitúció és emberkereskedelem áldozatainak döntő, csendben eltűnő többsége a magyar népesség legkiszolgáltatottabb, gyakorlatilag láthatatlan rétegébe, az államhatalomtól és helyi uzsorásoktól függő szegénynegyedek valamelyikébe születik.

„Itt olyan hírek keringenek, hogy savat öntenek rájuk vagy megcsonkítják őket, ha beszélni mernek. Középkori kínzási módszereket alkalmaznak. Ami itt folyik, kicsit hasonlít a középkori boszorkányüldözésre” – mondja egy kelet-magyarországi szegénytelepen dolgozó szociális munkás.

A megfélemlítés és az ehhez hasonló személyes tényezők – például az érzelmi és anyagi függőség vagy a szégyenérzet – miatt számos érintett, egykori vagy jelenlegi prostituált nem vállalta a beszélgetést. Többszöri, kitartó próbálkozás után azonban sikerült elérni egy, jelenleg Amszterdamban prostituáltként dolgozó fiatal anyukát, aki álnéven vállalta, hogy megosztja tapasztalatait.

Rékát egykori futtatója erőszakkal vitte ki Amszterdamba. A lány hatéves kisfiát ekkor nővére vette gyámság alá. Amikor a lány szökni próbált, a férfi a családját több ízben megfenyegette, Réka édesapját és sógorát bántalmazta, ezért a helyi bíróságon két hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, ami már régen lejárt, a férfi azóta szabadlábon űzheti tovább az ipart. Réka most kvázi önkéntes prostituáltként jár ki Amszterdamba – házra gyűjt, hogy a kisfiával külön költözhessenek, mivel arra, hogy elhagyják a telepet és a városban vehessenek lakást, a számára hozzáférhető munkalehetőségeket számba véve, gyakorlatilag semmi esélye nincs.

prosti2.jpg

„Elkérik a lakcímedet, látják, hogy milyen utcában laksz, már azért nem kellesz sehova, mert azt gondolják: na, ez onnan jött. És akkor már tudják azt is, hogy milyen vagy” – mondja Réka nővére. Később ugyanez hangzik el egy régebben a telepen élő nem roma nő szájából is, akinek anno fantasztikus külföldi táncos karriert ígértek. Elmondása szerint, mikor elhúzták a függönyt a kirakat előtt, és meglátta a széket, akkor döbbent rá, hogy miről van szó. Neki szerencséje volt, néhány nap után meg tudott szökni.

Rékától előzőleg stricije minden pénzét elvette, ezért is különlegesen fontos számára, hogy – mint mondja – így legalább a maga ura, biztonságban van és hazaküldheti a pénzt. Jelenlegi szálláshelyén megfelelő biztonsági szolgálat van és orvosi ellátást is kap. Réka keresete nagyban függ az évszakoktól, mivel nyáron több a turista és több a pénz is. Mint mondja, olyankor valamivel többet lehet spórolni, mivel nem kell fűtésre hazaküldeni. . Szállása jelenleg 145 Euróba, a kirakat 100 Euróba kerül naponta. „A többi pedig arra kell, hogy a nővéremék és a fiam megéljenek valamiből. Nem nagyon van mit félretenni.” Elmondása szerint sok magyar celeb is megfordult volna nála, de őket nem vállalta. „Én ezt a munkát nem szívesen csinálom. Nem akarom, hogy felismerjenek, ha hazaköltözöm, miután összeszedtem a pénzt.” Réka szerint több is összejönne, hogyha kedvtelensége nem látszana rajta. „Sokan kérdezik, hogy minek vagyok itt, ha nem élvezem. Olyankor felidegesednek, és elmennek. De nem bántanak, ezek a nyugatiak rendesek. Magyarokkal nem kezdenék.” Réka úgy látja, hogy az emberkereskedelem és a prostitúció tekintetében „a telepen élő lányok 90 százaléka érintett, és egyre fiatalabbak”.

A telepen dolgozó szociális munkás szerint az idehaza dolgozó lányokban is „rengeteg pénz van”. „Ha úgy számolod, hogy 5-6000 Forint egy menet, abból megvan neki 5-6 egy nap, akkor máris napi 30 000 Forintnál tartunk. Egy kisebb stílű strici is öt-hat lánnyal dolgozik, akkor az napi szinten keresett mondjuk 180 000 Forintot. Ebből aztán a lányok persze többnyire egy fillért sem látnak. És akkor még nem beszéltünk azokról, akiket kivisznek. Mire észbe kapunk, hogy nem jött haza a gyerek délután, már kinn vannak, és hiába ígértek nekik fűt fát, ott találják magukat a kirakatban. Beszélni nem mernek, mert a családjukkal fenyegetik őket.”

Ezen a telepen (az itt dolgozók sejtése szerint) jelenleg négy-öt szervezett maffia-csoport működik, amelyek elsősorban az uzsorából, illetve – a gyakran ehhez kapcsolódó – prostitúcióból és az emberkereskedelemből húznak hasznot, kihasználva a telepen élő lányok társadalmi, gazdasági, kulturális és etnikai hátteréből eredő kiszolgáltatottságát, amelyek gyakran személyes okokkal is kiegészülnek.

Hogyan kezdődik?

Bár Magyarországon erre nézve nincsenek pontos adatok, a nevelőintézetekben, illetve anyaotthonokban dolgozó szociális munkások beszámolóiból kiderül, hogy a konkrét futtatást és emberkereskedelmet megelőzi a hivatalos statisztikákban nem prostitúcióként szereplő, „természetbeni fizetés” kategóriája, amikor a „jótevő” rokon vagy családi barát anyagi segítségnyújtás fejében használja a kisegített család női, gyakran serdülő tagjait. A nemzetközi tanulmányok erre nézve pontosabb adatokkal szolgálnak, ezek szerint a prostituáltak jelentős része már gyermekkorától kezdve áldozatául esik szexuális visszaéléseknek. Egy San Fransiscóban élő prostituáltak körében végzett felmérésből például kiderül, hogy a szexiparban dolgozó, 130 megkérdezett 57 százalékát gyermekkorában szexuálisan kihasználtak, 49 százalékát pedig fizikailag bántalmazták. Külföldi kutatások azt is bizonyítják, hogy a prostitúció áldozatául esett 12 év alatti kisgyermeket mindig az egyik családtag adja el szexuális kihasználás céljából. Sok fiatallal, aki 18, de különösen 16 éves kora előtt került be a prostitúcióba, a családjában vagy a közösségen belül szexuális visszaélést követtek el.

A „prostituálttá válás” személyes hátterével kapcsolatosan nem elhanyagolható tényező az sem, amelyről egy szervezett bűnözés és prostitúció felderítésével foglalkozó rendőr számolt be, mégpedig, hogy a prostituált gyakran érzelmileg kötődik futtatójához, főként abban az esetben, hogyha a futtató nem erőszakkal, hanem más módszerekkel, önmagát a megmentő jótevő szerepében feltűntetve csábítja el és veszi rá a lányt testének áruba bocsátására.

Se pénzt, se életet

A mélyszegénységben élő nők többszörösen kiszolgáltatott helyzetének szélsőséges, ugyanakkor nem egyedülálló megjelenési formája az uzsorakölcsön törlesztése fejében elvárt, legtöbbször szervezett formában történő szexuális szolgáltatás is.

Az uzsora, tehát az anyagi szempontú függővé tétel és a tartozással való fenyegetőzés szintén az áldozat önrendelkezésének elvesztésére irányuló összehangolt technika, amelynek megjelenése a prostitúció viszonylatában azért kaphat kiemelt figyelmet, mert a futtató ezzel az eszközzel a kezében a halmozottan hátrányos helyzetű, szegény családok női tagjait még kiszolgáltatottabbá teheti. „Az egészet úgy adják el, hogy ha nem tudsz fizetni, dolgozd le másképp” – avat be a szociális munkás, akivel nemrég az is előfordult, hogy „ameddig a kölcsön fejében várta kinn a strici a gyereket, mi szöktettük ki a hátsó ajtón.” Majd hozzáteszi: „Jobb esetben ennyit tudunk tenni a megelőzés érdekében. Itt egyelőre így működik a prevenció.”

A telepen dolgozó, egykori vagy jelenlegi prostituáltakkal napi kapcsolatban álló szociális munkások arról is beszámolnak, hogy a már beszervezett lányokat gyakran drogokkal is függővé teszik. Mindemellett az érzelmi kötődés, a gyakori fizikai és verbális agresszió még inkább az emberkereskedő hatalmi pozícióban való megerősítését szolgálja. Bár a kelet-európai, benne a magyarországi maffia térnyerése és embertelen bánásmódja, egészen konkrétan pedig Szabó Betti (Amszterdamban dolgozó magyar prostituált) három évvel ezelőtti halálesete a holland hatóságokat és Amszterdam önkormányzatát is megijesztette és elkezdődtek bizonyos intézkedések a futtatók előállítására és a visszaélések megfékezésére, úgy tűnik, hogy ezek nem vetették vissza a bejáratott emberkereskedelmi útvonalak forgalmát.

Az emberkereskedelem felszámolására tett kísérletek tehát egyelőre nem vezettek eredményre: „Néha kampányszerűen bevarrják a futtatókat, a másik fele meg kinn marad, szóval nem történik lényeges változás” – állítja az egyik szociális munkás. A feltárást rendőrségi részről pedig az is nehezíti, hogy egyedül a lányok tehetnek beismerő vallomást, amit gyakran az érzelmi kötődés vagy a retorziótól való félelem miatt nem tesznek meg. A gettók női lakói tehát egyidejűleg válnak kiszolgáltatottá, két, mindennapjaikban egyformán ható, elnyomó hatalmi rendszernek: a külső, társadalmi és gazdasági elnyomásból fakadó kirekesztettségnek és a telepen élő férfiak fizikai erőfölényéből adódó alávetettségnek. A prostitúció innen nézve nem ősi mesterség, de még csak nem is a szabad kereskedelem egyik iparága, hanem a mélyszegénységben élő lányok gyakorlatilag egyetlen lehetősége: az emberi test szükség szülte áruba bocsátása.


223 komment · 2 trackback

Címkék: társadalom romák uzsora


A bejegyzés trackback címe:

https://elmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr274630300

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rossz nácik és jó kommunisták, esetleg fordítva? 2012.07.06. 11:18:49

Az önkényuralmi jelképek használata nagyon kényes kérdés Magyarországon, legalábbis bizonyos jelképeké, pedig itthon a BTk. nagyon is világosan fogalmaz. Mégis úgy tűnik, valami azért mégsem világos, se Strasbourgban, se itthon. Most akkor hogy is van ...

Trackback: Rossz nácik és jó kommunisták, esetleg fordítva? 2012.07.06. 11:18:45

Az önkényuralmi jelképek használata nagyon kényes kérdés Magyarországon, legalábbis bizonyos jelképeké, pedig itthon a BTk. nagyon is világosan fogalmaz. Mégis úgy tűnik, valami azért mégsem világos, se Strasbourgban, se itthon. Most akkor hogy is van ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.07.06. 12:06:35

@hopptarisznya:

ha nem haragszol, nem egy nemi erőszak elkövető véleményét, és a kurvaárusítók marketingszövegét fogom alapul venni a véleményalkotáshoz, hanem a kurvák véleményét az őket megerőszakoló faszokról. maradjunk annyiban, hogy utálnak benneteket, mint a szart, és súlyos bántalmazásként, nemi erőszakként, fájdalomokozásként élik meg az általatok barátságnak és szolgáltatásnak definiált kúrást.

Reggie 2012.07.06. 12:07:10

@Kósa Balázs: Ez azert van, mert kozossegi szinten mar eljatszottak minden bizalmunkat. Most nekik kene bizonyitani, de valahogy nincsen ra igenyuk. Az eloiteletekkel lehet valamit kezdeni, de a tapasztalaton nagyon nehezen tudsz valtoztatni...

svega 2012.07.06. 12:07:47

Az áldásos SZDSZ "megélhetési bűnözés" szlogenjének következtében 10 éve megszületett az az 500.000 cigánygyermek, aki 10 év múlva a társadalom gerincét fogja adni. Az a párt fog majd nyerni, aki az eltartásra berendezkedett rétegnek többet ad vagy ígér. De ezt már ma sem bírja el egy ilyen kicsiny ország, a következtetés világos: Magyarországon a normális élet reményének vége. Nagyon szar idők jönnek majd, emelkedő cigánybűnözés, még több cigánygyerek, a spirál végtelen.
Aki tud, meneküljön.

hopptarisznya 2012.07.06. 12:09:01

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: LOL! Pont azt mondtam, hogy irány a prostifórumok, vagy ragadd meg a telefont, aztán beszélgess velük. Esetleg kérj időpontot. Amúgy egy-két lánnyal jártam is... pedig kuncsaftként ismertük meg egymást. És nem mi voltunk az egyedüli ilyen párocska. Ennyit az utálatról.

CyberPunK 2012.07.06. 12:09:05

@Legelő Őse: Nincs, ha nem akarjuk firtatni azt, hogy miért nincs munkájuk a cigányoknak.

CyberPunK 2012.07.06. 12:10:16

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Az is akinek a tarifája nem x ezer, hanem x db drága ital, esetleg vacsora? :)

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2012.07.06. 12:10:43

@vérplüss: szerintem pont nem ő beszél mellé. Pont a gyűlölködés, a kirekesztés ami megakadályozza hogy végre valami történjék. Egyetértek veled abban hogy a probléma napról napra égetőbb. Aki nem mondogatja ki naponta többször, az is tudja hogy a jelentős roma kisebbségünk is érintett a témában. Csak azt magyarázd el nekem hogy ez a tény hogy ők romák - illetve ennek gyűlölet-teljes hangoztatása - mennyiben oldja meg a problémát? @komplikato: véleményem szerint arra próbált rávilágítani - de nem akarom helyette megmondani mit gondol - hogy ez kőkeményen szociális kérdés. Lehet bakancsban vonulgatni, meg összejönni gyűlölni másokat, de ettől és gettóktól nem lesz jobb.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2012.07.06. 12:12:43

@CyberPunK: nem értem mit írsz. Ki nem akarja firtatni? Belinkeltem feljebb egy videót is, és több érvet is hoztam már fel. Te ezzel szemben egy jó kis sztorit, ahol a romák éppen a gonoszok, a magyarok a jók. ez is beletartozik abba hogy miért nincs munkájuk. De nem ez a fő ok. Feljebb igyekeztem leírni a véleményem.

Reggie 2012.07.06. 12:13:02

@CyberPunK: Nyilvan. Az ilyenek szerint meg az is nemieroszak, ha ranezel egy nore.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.07.06. 12:13:14

egyébként beszarnátok, ha tudnátok, hogy jó házból való mélymagyar, mélykeresztény úrilányokat a saját családjuktól, a szülőkkel egyetértésben hogyan, és milyen technikákkal próbálják jólszituált, mélymagyar, mélykeresztény, jellemzően idősebb faszok megvásárolni kúrásra. természetesen az alkudozásnál egy kibaszott szó nem esik kúrásról, és a legtöbb ilyen csajnak egészen addig nem esik le, hogy meg lesz erőszakolva, amíg el nem adták és nincs ott a lakásban, és nem tuszkolja a farkát a pinájába a vevő.

a prostitúciós célú pénzért legitimizált nemi erőszak általánosabb, mint hinnétek a jólszituált magyar családok között.

CyberPunK 2012.07.06. 12:17:13

@Legelő Őse: Az gondolom nem is zavar, hogy eredetileg nem a te felvetéseidre reagáltam, igaz?

Brix 2012.07.06. 12:17:58

Cigánybűnözés nincs, csak egyes cigányok bűnözése van. Ahogy nincs fideszbűnözés vagy zsidóbűnözés sem. Egyes emberek bűnözését nem lehet kollektív módon egy közösségre hárítani

Reggie 2012.07.06. 12:18:08

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: en mar attol is beszarnek, ha kiderulne, hogy barmi kapcsolatod is van a realitassal.

kifordított nagyanyó 2012.07.06. 12:20:29

Igen cudar világ lesz itt európában.
Nyugaton az arabok,nálunk a cigányok szaporodnak.
Itt pár évtized múlva háború lesz.

0511 2012.07.06. 12:21:20

@Legelő Őse:"...a szülei nem dolgoztak. Tudod miért nem? Mert bezárt az összes olyan gyár 100 kilométeren belül ami foglalkoztatta őket korábban" "

Miért van az, hogy bűnözni el tudnak menni több száz kilóméterre is (lásd a cikket), de dolgozni nem? Ja, persze a meló nem hoz annyit a konyhára, mint a striciskedés!?

hopptarisznya 2012.07.06. 12:23:13

@Legelő Őse: ááá.. építőipar. A kedvencem! Mesélek neked: igen, itt mindenki lop. (én is loptam, amíg beosztott voltam) És a melósaimnak is vannak húzásai, de elsiklok fölöttük, mert az egyenleg még mindig pozitív. Lehet, hogy ezért nem alkalmaznak romákat? (ha kettő közül kell választani) De a másik oldalt is hadd említsem meg: a megrendelőim között kizárólag tehetős emberek voltak az elmúlt 20 évben. A 95% magyar, mégis csak kettő vert át, míg a roma milliomosok közül a többség át akart (és egy részük át is tudott) verni. Ennyit arról, hogy a szegénységet próbálják indoknak megadni erre a fajta mentalitásra. Az eredmény pedig az, hogy sem romával sem romának nem vagyok hajlandó dolgozni! Kivéve, ha többéves ismeretség van mögöttünk.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.07.06. 12:30:37

@CyberPunK:

ha azért baszatod be őket alkohollal, hogy kúrjanak veled, akkor igen, nemi erőszak.

a vacsoráért kúrás számomra nem meríti ki a prostitúció fogalmát, mindenesetre én kiváncsi lennék, hogy a csajok, akiket a fogalmaid szerint egy vacsival megveszel kúrásra, vajon valóban lefeküdnének-e veled, ha tudnák, hogy igazából kurvának tartod őket.

igazán érdekesnek tartom, hogy ennek ellenére azokat a nőket, akik pont azért nem fogadnak el ital vagy zaba meghívást, mert nem akarják, hogy kurvának nézzék őket, vagy hogy akaratuk ellenére kúrással kelljen fizetniük a zabálásért, viszont nőietlen nőnek, szitokszóval feministának vagy egyszerű hülye picsának titulálják, akik nem tudják, hogy hol a helyük.

nem arról van szó igazából, hogy a nőknek kúrniuk kell, ha a férfiak úgy gondolják, hogy fizettek érte, pénzzel, zabával, piával, vagy akár egyszerű gesztusokkal?

hol van itt a női szexuális önrendelkezési jog? nem arról van egyszerűen szó, hogy minden nő kurva, és minden nőnek kötelessége kúrni, és a férfiak a nők akarata ellenére való kúrást jusztifikálják mindenféle kitalált indokkal, pl. zaba, pia, pénz?

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.07.06. 12:32:06

vagy akár az, hogy a szülőknek joguk van a lánygyermek pinájának eladásához?

vagy hogy a stricinek, mint a kurva jogos tulajdonosának joga van a kurva pináját a rendőrnek kúrásra átadni, mint természetbeni fizetséget? és a rendőrnek joga van a kurvákat megerőszakolni, mert neki ahhoz joga van, és kész?

vérplüss (törölt) 2012.07.06. 12:34:18

@Legelő Őse:

Tyúk,vagy a tojás?A problémát nem lehetett a nevén nevezni.A jelenség persze ott volt,de beszélni nem lehetett róla és mikor már több százan kongatták a vészharangot,akkor is letagadtuk a valóságot,de szembenézni vele az luxus volt.Na ez volt a gyűlölet táptalaja!Mert miközben a társadalom érzékelte a problémát,nap mint nap szembesült vele és intézkedéseket sürgetett,addig a liberálisok letakarták azt egy bazi nagy pokróccal és megbélyegezték azokat,akik azért emelték fel a hangjukat,hogy ez így nem mehet tovább!Pontosan azért fajult el a dolog,mert nem voltunk hajlandóak szembenézni a problémával és szemlesütve hazudoztunk inkább.Megérkezett a kettős mérce is.Ez szintén csak arra volt jó,hogy még erősebb legyen a társadalmi feszültség.Az összes jogvédő,Mohácsi Viktóriától kezdve a TASZ-ig,csak korbácsolták az indulatokat ahelyett,hogy egy átfogó,használható programot dolgoztak volna ki.Semmi mást nem csináltak,csak bazi nagy köveket dobáltak a már egyébként is fodrozódó vízbe.

komplikato 2012.07.06. 12:36:45

@vérplüss: Leírtam egy sor nyilvánvaló csúsztatást másik irányból és ez a válasz, hogy elavult a téma? Ez úgy látom pont olyan szelektív nemértési probléma, mint amikor egy militáns vagy kirekesztő ember nem érti, hogy egy Csillagközi invázióban őt cikizték szarrá, vagy nem érti miről szól a District 9, vagy amikor félművel zsebnáci besírt a Faun labirintusa film után, hogy miért kell szegény nácik ellen ilyen kampány, ők nem is voltak ilyen gonoszak, miközben a film nem is nácikról szólt ... szóval epic fail.

@0511: Ez elég rossz érvelés, miközben magyar munkavállaló , már 50 (egyesek szerint 30) kilométerre sem hajlandó melóért elutazni. Nem egy embert ismertem Budapesten, aki a szomszéd kerületbe SEM volt hajlandó melót vállalni, még amikor család álla kezdett felkopni sem.

CyberPunK 2012.07.06. 12:37:35

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Nem, nem. Ez olyan játék, hogy addig garantáltan nem jutsz be a bugyiba, amíg nem fizettél pár kört vagy a vacsit. Nem mondom azt, hogy minden nő kurva, de azért van közöttük jó pár.

Ha te nem ismertél ilyen nőket, akkor egyrészt szerencsés vagy, másrészt fogalmam sincs, hogy milyen alapon osztod az igét, mivel rálátásod a való világra ezek szerint nulla.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.07.06. 12:40:52

és igen, a jó kérdés, miért nem arról folyik a vita, hogy nőket (a cigány nők szubhumán státuszából kifolyólag kiszolgáltatottabb helyzetük kihasználásával) rabolnak el, erőszakolnak meg, bántalmaznak, árulnak húsvásáron, kényszerítik pénzért nemi erőszakra, és fenyegetik meg a családjuk kiirtásával szervezett bűnözés keretein belül olyan férfiak, akik NAGYON JÓL ismerik ennek a szubkultúrának a kihasználható pontjait, hogy hol-hogyan-milyen eszközökkel ragadozhatnak a legjobban, legtisztábban, legkockázatmentesebben, és honnan húzhatják le a pénzt a legegyszerűbben, és miért nem folyik a vita arról, hogy ebben a törvényhozók és az állami erőszakmonopólium szervezetei milyen jelentős szerepet vállalnak, a SZERVEZETT BŰNÖZÉSBEN, amikor az lenne a feladatuk, hogy ezeket a problémákat detektálják, felismerjék, megoldják, és megelőzzék és az áldozatokat kárpótolják, és biztosítsák számukra a visszatérést az élhető szociális társadalomba, és az elkövetőket felelősségre vonják és megóvják a társadalmat az elkövetők bűnismétlésétől, mert hogy újra elkövetik, az tutikurvaélet.

ja, mert a politikusok és a rendőrök is 92%-ban farokkal rendelkeznek, és nem áll érdekükben, hogy ne kúrhassanak 14 éves pinákat.

de persze a cigányok és a coronitás olcsó kis kurvák tehetnek mindenről.

továbbra is fennáll, csak most, csak itt, csak a jelenlevőknek, sok szeretettel várok mindenkit egy 30 centis műfasszal, és minden seggetekbe tolt centiért adok egy ezrest. +500, ha után a szaros műfaszt torokra is veszed. gödör, ma, este 6.

hopptarisznya 2012.07.06. 12:41:43

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Már a majmoknál is megfigyelték, hogy a nőstények előszeretettel fizetnek a puncijukkal. Ilyen az élet.

judy7 2012.07.06. 12:41:52

Márpedig semmi különbség nincs a strici között és azok között a perverz tetvek között, akik igénybe veszik a "szolgáltatást".. És emellé még ideológiát is gyártanak: "önként csinálja"..esetleg még "élvezi" is... "
A törvénynek a kuncsaftot kellene büntetni, amilyen keményen csak lehet, tekintet nélkül arra, hogy a lány önként vagy kényszerre teszi, amit tesz.
Amíg az ügyfelek sérthetetlenek, a kizsákmányolás mértéke nem fog csökkenni.

sidorovich 2012.07.06. 12:42:22

@Csiken Disztroly: Sebaj. Legalább te okos vagy és felnézhetünk rád, mert összahasonlítottad az almát a körtével és levontad belőle a kurva nagy jogérzékeddel a konzekvenciát. Jogásznak ne menjél viszont jó propagandista lehet belőled - vagy már az is vagy, a franc tudja.

sidorovich 2012.07.06. 12:45:47

@komplikato: Ja, láttál egy pozitív példát (ötöt, hatot, tízet) és levonod a következtetést a sokaságra. Gondolom bölcsészmérnök végzettséggel nyomod.

hopptarisznya 2012.07.06. 12:46:11

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Látom nagyon tetszik neked ez az análszex téma. Három havercsajom is van, akik életük párját találták meg olyan faszikban, akik imádják az análszexet. A korábbi fickók (többek között én is) nem voltak elég perverzek nekik. A kurvák között is elég sok van, aki szereti. Amelyik nem, annak oda is van írva az adatlapjára, hogy nem. És a kupiban a "nem" az nemet jelent, különben jön a helyőrség.

2012.07.06. 12:54:25

@judy7: Ez egy igen érdekes hozzáállás, pláne, ha önkéntes kurváról van szó. Nem nagyon férne bele a jogrendszerbe, de sebaj, a harcos feministákat általában efféle csekélységek nem zavarják.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2012.07.06. 12:54:39

@k.o.d.i.: "meg kell fogni a kezüket"

Azt amelyik vagy lop, vagy betegségeket terjeszt?
Nane!
Előbb meg kell mosni! átvitt értelemben is.

komplikato 2012.07.06. 12:55:29

@sidorovich: Ennek fordítottja alapján gondolkozni (inkább nem gondolkozni) sem agysebészi meló, ha érted a célzást. Meg ha nem.

baliquez 2012.07.06. 12:59:43

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: "gödör, ma, este 6." Nu te szájhős, számítsál rá hogy ha igazoltatnak akkor több személyen elkövetett nemi erőszak előkészülete miatt kapsz egy laza 72 órát, addig kitalálhatod a mesédet és tollba mondhatod a sajtószabadságos érzéseidet és kifogásaidat is. Ja, és csak a neve "hűvös", igazából kibaszott meleg van a gykocsiban, este pedig bebaszott meleg kurvák is lesznek valszeg. :)

"a prostitúciós célú pénzért legitimizált nemi erőszak általánosabb, mint hinnétek a jólszituált magyar családok között."
Nyomozók imádják az ilyen sztorikat, majd mesélj. Faján tudják zsarolni vele gazdagékat.

0511 2012.07.06. 13:04:59

@komplikato: "Ez elég rossz érvelés, miközben magyar munkavállaló , már 50 (egyesek szerint 30) kilométerre sem hajlandó melóért elutazni. "

Hogy te milyen esetekről tudsz! Csak ámulok és bámulok. Ezzel persze azt is mondtad, hogy a cigány nem magyar.

vérplüss (törölt) 2012.07.06. 13:05:23

@komplikato:

Ez volt a baj!Leírtál egy sor nyilvánvaló csúsztatást és pont!;) Persze,sok dolgos cigány van én ezt nem vitatom!Láttam én már olyat is,hogy a hetes busz felszaladt a járdára,no de azért nem az a jellemző,hogy a hetes busz a járdán közlekedik,ugyebár?Nézd...olyan emberrel nem tudok párbeszédet folytatni,aki egy kitalált valóságban él,miközben filmekkel példálózik,meg "zsebnácikat" kerget.Húsz-harminc év múlva kilépsz az utcára,egy szociális segélyből élő pedig levágja az egyik karod,Te pedig héliumhangon még megszólalsz,hogy jaj.....mi a picsa történt?!Aztán elvérzessssz,mint Roncsfilmben jó szomszéd.

Karipapa01 2012.07.06. 13:11:02

@k.o.d.i.: "Na akkor most tegye már föl a kezét az, aki szerint van cigány képviselet a politikában. Súgok: nincs! "
Persze, hogy nincs, éppen most van előzetesben :-)

Csiken Disztroly · http://youtu.be/ipFHAAR8H-A 2012.07.06. 13:16:07

@sidorovich: A jóérzésem nem is engedné, hogy jogásznak szegődjek, szóval emiatt ne aggódj.

Nem akarok egyébként olyan vitába bonyolódni, ahol egymás oltogatása a cél, ezért kérlek, ne olyan dolgokkal vitatkozz, amit alaptalanul nekem tulajdonítasz és ne próbálj sommás megállapításokat tenni arról, hogy ki vagyok. Megígérem, hogy én sem fogom ezt tenni. Inkább világítsd meg az elmémet, hogy hol tévedek abban, amit leírtam.

(hint: nem állítottam olyasmit, hogy a cigányoknak valami külön elbírálás alá kéne esni a bíróság előtt bármi miatt is, sőt, nagyon kevés köze van joghoz annak amit mondtam)

Mellesleg az almát és a körtét nagyon is jól össze lehet hasonlítani, több bennük a közös, mint a különbség. Kezdő-haladó kertésznek való feladat úgy beoltani az almafát, hogy körte nőjön az egyik ágán.

khmm... 2012.07.06. 13:19:33

@kovi1970: És ez anullálja azt a tényt, hogy az erőszakos kerítés + futtatás 90++%-ban cigánybiznisz....?????

Nyilván nem megy rendőri segédlet nélkül. De attól a tény még tény marad.

Karipapa01 2012.07.06. 13:34:30

@judy7: "A törvénynek a kuncsaftot kellene büntetni, amilyen keményen csak lehet, tekintet nélkül arra, hogy a lány önként vagy kényszerre teszi, amit tesz."

Na aztán miért? Ezt magyarázd meg!

Cpt. Flint 2012.07.06. 13:45:52

@Karipapa01: pl. azért, amiért a kiskorúval végzett aktus után sem a kiskorút büntetik meg.

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.07.06. 13:47:42

Ez az egész a férfiak problémája, akiknek minden korban és tájon szükségük van a szexuális feszültség levezetésére. Az asszony egy idő után mindig unalmas, a kurva engedelmesebb, a kapcsolat rideg, nem kell érzelmi energiát belefektetni, csak a farkincát ide-oda rakni... és fizetni.
Talán a férfiaknak kéne önvizsgálatot tartani és magasabb erkölcsi szintre lépni.
Nem a világ mocskos, hanem az ember.

reálisan 2012.07.06. 13:48:16

Ez a cikk egy akkora kamu baromság, hogy ilyet még nem is olvastam.

A nők, aki - nem látnak semmit a pénzből - házra gyűjtenek, meg hasonló ellentmondó, semmitmondó szöveg!

Dóra kedves biztos okos lány, de mások sem hülyék!!!

hopptarisznya 2012.07.06. 14:01:23

@k.o.d.i.: "Na akkor most tegye már föl a kezét az, aki szerint van cigány képviselet a politikában. Súgok: nincs! "

Épp tegnap ítélték el :-) (legalább a híreket olvasnád kisbarátom)

"ennek a sok kis sutyeráknak csak azt kívánom hogy egy háétig cigánybőrben kelljen élniük, elgondolkodnának, hogy milyen, amikor a boltban, az iskolában, mindenhol bűnözőnek néznek"

LOL. Kinek a hibája, hogy megbélyegzik őket? A saját fajtársaik is jobban félnek egy cigánytól! Pl egy útszéli cigánykurva sosem fog cigányok mellé beszállni a kocsiba. Mert senki nem hülye, és mindenki a tapasztalatai alapján próbál védekezni a lehetséges veszélyek ellen. A libsi Wahorn Adnrás leköltözött Mezőszemerére, ahol érdekes módon pisztollyal a párnája alatt alszik.. (a cigányok miatt) Aztán amikor a Klubrádióból fölhívták, hogy mi a helyzet, alig bírták lekeverni mert erre nem számítottak a hülye liberók.

Karipapa01 2012.07.06. 14:04:04

@Cpt. Flint: Jó, de ha nem kiskorú? Meg honnan lehet tudni, hogy ki a kiskorú (ebből már nem egy bírósági vita volt)? Egyébként pedig hogyan kerülhet kiskorú olyan helyzetbe, ahol csak "nagykorúak" lehetnek? Okosságokat írjál!

vérplüss (törölt) 2012.07.06. 14:07:21

@Gamma Leonis:

A prostitúciót nem lehet és nem is kell megszüntetni,mert igény mindig lesz rá.Lehetne mondjuk szabályozni és akkor megszűnne a mostani állapot.Magasabb erkölcsi szint...hmm.. Ezen jót mosolyogtam!:) Lehet pránát,vagy mi a fenét is enni,csak lehet,hogy nem lesz elég a szervezetnek a kcal. és belehalsz a nagy habzsolásba.Az erkölcsi szinteket pedig nem érdemes feszegetni,mert semmivel sem maradnak le a férfiak a nők mögött.Amelyik csajszi öt,vagy húszezerért nyitogatja lábait,azt prostituáltnak nevezzük,amelyik milliókért,azt modern gondolkodású feleségnek!:)

büdipeti 2012.07.06. 14:15:12

@Csiken Disztroly: de akkor is. még nem tudom gyurcsány bajnai elmúlt nyócévet hogy tudom ebbe belekeverni, de már dolgozik a kis agyam.

sidorovich 2012.07.06. 14:28:18

@Csiken Disztroly: Rendben, nagyon egyszerű: a jogot nem relatív kontextusban értelmezzük. Ha magyar lop, bűnhődjön, ha a cigány bűnhődjön ő is.

Karipapa01 2012.07.06. 14:36:13

@Gamma Leonis: "Ez az egész a férfiak problémája, akiknek minden korban és tájon szükségük van a szexuális feszültség levezetésére."

Úgy van, ez biológia. Ha éhes vagy, eszel és nem " magasabb erkölcsi szintre" lépsz :-)) Ha útközben találsz egy gyorsbüfét és nagyon éhes vagy, hát akkor ott. Igénybe veszed a kínálatot! Pfújjj...erkölcsi fertő :-)))

bgp 2012.07.06. 14:51:40

@kifordított nagyanyó: csak nehogy elkapjon téged vagy a lányaidat valamelyik gengszterebb gengszter.

Homo Homini Lupus 2012.07.06. 14:52:51

@jozicsenko: Szerinted, ki fogná meg őket? A lusta és korrupt rendőrök, vagy a buta és korrupt adóellenőrök? Ez ugyannak a problámának a másik vége... A cigánygyilkosok is dolgos romákra és gyerekekre lőttek és nem kőkemény kigyúrt kancigókra. Vajon miért van ez? Láttál már olyan rendőrt aki a Q7-esben ülő cigót vegzálja? Ugye, hogy nem!

Homo Homini Lupus 2012.07.06. 14:56:25

@judy7: Jaj, de gáz. A svédeknél a kuncsaftot büntetik, mégsem szünt meg a prostitució.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2012.07.06. 14:58:23

@Karipapa01: de vajon egy elmaradott kistérségben élő 17 éves, a városban sohasem járt lánynak milyen választása van? Ő vajon arra vágyik hogy az 5 út mellett izzadt török kamionosokat elégítsen ki? Ez lenne az élete? Ő választja? Vagy az az egyetlen ember aki életében egy jó szót szólt hozzá pár hónap alatt kurvát csinált belőle? És akkor már nincs kiszállás? Erről beszélünk. Ennek a lánynak a teste-lelke egy gyorsbüfé lenne?
Vannak olyan prostituáltak akik nagykorúként önként választják ezt a szakmát, és felelősen döntenek a testükről. Akiknek ez nem adatott meg, azokat szerintem meg kellene védeni, hogy kiszolgáltatottságukkal mások ne élhessenek vissza, ne gazdagodjanak más szenvedéséből. Ezek az éretlen személyiségek csak mikor már minden mindegy szembesülnek azzal hogy mi történik velük. Addig együttműködnek, és ettől azok akik igénybe veszik a szolgáltatásikat egyszerűen kihasználják őket. Lehet úgy csinálni mintha nem tudnának erről. Ez nem a fertő? Ez pusztán az "evésről" szólna???

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.07.06. 14:59:41

@Karipapa01: Valahogy így. De azért ráférne a férfiakra, hogy igényesebbek legyenek. :-) Nemcsak tömő és ürítő lények vagyunk.

Rafael Jiménez Valéra (barátoknak csak Rafi) 2012.07.06. 14:59:43

Valaki mondja meg nekem, miért nem lehet egy prostinak - amennyiben elrabolták, kényszerítik, de nem akarja csinálni - megpattanni? Be van zárva (konkrétan fizikailag) egy házba?

Az útlevél nem lehet akadály, az első utcán lévő napján elszalad egészen a Herman Gorterstraat 11 számig (persze előtte meg kell nézni a térképen, az merre van).

Vagy oda is utána megy a jól szituált, megnyerő külsejű és modorú kancigány, akit ott majd tea és rágcsálnivaló kíséretében szívesen beinvitálnak ("Erre tessék, Kolompár Úr, itt van ez a hálátlan némber")?

www.embassypages.com/missions/embassy10721/

Gyanítom, ezek tényleg annyira egyszerű teremtések, hogy képtelenek BÁRMIT is tenni magukért, így meg aztán kérdés, mennyire KELL őket sajnálni.

pHérték 2012.07.06. 15:02:01

@Karipapa01: Ahogy mondod! Mert az embert az különbözteti meg az állattól (többek között), hogy tud gondolkodni, mérlegelni, előrelátó módon késleltetni a vágyait és nem az ösztönei irányítják. Itt kezdődik az erkölcsi lény jellemzése.
(Amúgy meg ahogy van étkezési kultúra, úgy van szexuális kultúra is, ami nálad úgy tűnik elég alacsony szinten áll jelenleg. Remélem lesz igény benned emelni a színvonalat!)

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2012.07.06. 15:05:01

@Rafael Jiménez Valéra (barátoknak csak Rafi): ne haragudj, de komolyan megdöbbent ez az emberi hozzáállás. Még a mai napig látni embereket, akik a mozgólépcső előtt megtorpannak és látszik rajtuk hogy először fogják használni azt. Te meg mellette úgy lépsz rá, hogy nem is tudatosul benned hogy ráléptél a lépcsőre, és mindjárt lelépsz róla.
Nem mellesleg ha miután megerőszakol téged úgy 50 ember, majd a szemedbe nézek, és azt mondom hogy megölöm a szüleid ha nem azt csinálod amit mondok neked, el fogod hinni. azt hiszem képtelen lennél bármit is tenni magadért. Egy jó darabig. Kérdés hogy mennyire kéne téged sajnálni? Atyaég - ember. Vannak érzéseid? biztos nem egy chat robot vagy?

Kovácsné · http://kovacsne.blog.hu 2012.07.06. 15:12:46

@Rafael Jiménez Valéra (barátoknak csak Rafi): Ha jól tudom, sajnálni azt kell, aki sajnálatra méltó (és segíteni annak kell, aki segítségre szorul, meg ilyenek) (: Nem az útlevél az akadály, még csak nem is feltétlenül a nyelvtudás hiánya, hanem az az állapot, amiben a szerencsételn születése óta él: ahol nincs hozzászokva a gondolkodáshoz és az önálló döntéshozatalhoz, mert soha senki nem szoktatta hozzá. Ehhez vedd hozzá azt, hogy eleve baromi szar körülmények közt, gyakorlatilag állati szinten élt az illető, utána még el is hurcolták, és vélhetőleg kőkemény szellemi és fizikai terrornak vetették alá. Ki a fene segített valaha is ezeken a nőkön? Ki vette őket egyáltalán emberszámba? Mitől lennének olyan illúziói, hogy bárkit érdekel a sorsa, (kivéve Meneer Kartoffelnt, aki az eddigiekben MINDIG elkapta és MINDIG megverte, akármit is csinált)? Herman Gorterstraat, hátam közepe....

tcsan34 (törölt) 2012.07.06. 15:16:25

Érdekes az az ellentmondás, hogy miután kiszabadult a gyerekes anyuka, és hazajött a kényszerített prostitúció rabigájából, szabad akaratának kinyilvánításaként azonnal visszament kurvának ugyanoda, ahonnan elmenekült. Állítása szerint nem nagyon tud megtakarítani, ugyanakkor támogatja a családját, és házra gyűjt. Az egész kb. annyira logikus, mint mindezt a teljes társadalom problémájává tenni.

Karipapa01 2012.07.06. 15:22:09

@pHérték: "Mert az embert az különbözteti meg az állattól (többek között), hogy tud gondolkodni, mérlegelni, előrelátó módon késleltetni a vágyait ..."

Hát ha téged csak ez különböztet meg az állattól, akkor igazad van. Késleltesd úgy a vágyaidat, ahogy te akarod, viszont ne akarj beleszólni mások "késleltetésébe"! Az étkezési kultúrához pedig az is hozzátartozik, hogy a gyorsbüfében állva megeszek egy hamburgert. Te meg maradj a gyertyafényes pezsgős vacsoránál, ha teheted. Különben szép napot!

Karipapa01 2012.07.06. 15:23:57

@Gamma Leonis: " Valahogy így. De azért ráférne a férfiakra, hogy igényesebbek legyenek. :-)"

Igen, van kurva 3000-ért és van 300000-ért. Igény szerint :-)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.07.06. 15:28:14

@Silent Bob:
hüüüülyyeee:)

hallod, azért ez a perverzitás netovábbja. randit kérni egy feminácitól?

Karipapa01 2012.07.06. 15:31:09

@Legelő Őse: "de vajon egy elmaradott kistérségben élő 17 éves..."

Tovább nem idézek, mert egyetértek veled. Viszont nem azt kell üldözni, akik a szolgáltatást igénybe veszik, hanem a futtatókat, esetleg a családját, akik ezt a bűncselekményt elkövetik. Az út mellett álló kislányra akkor is lesz jelentkező, ha az ország teljes rendőri állománya őrködik felette. A gaz csak akkor nem terjed tovább, ha a gyökereit tépik ki, nem pedig csak a leveleiből tépkednek időnként!

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.07.06. 15:33:53

@Brother Love:

hol mondtam én azt akár egy szóval is, hogy a kuncsaftot nem kéne büntetni? ja, hogy önkéntes kurvákról van szó? olyanról, mint a fenti csaj? akit előtte elraboltak, eladtak, megerőszakoltak, fenyegették, otthon mindenki tudja róla, hogy kurva volt, tehát senki nem venné fel dolgozni és egyébként sincs állás, ha lenne is, nem tudná belőle a kölykét eltartani?

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2012.07.06. 15:38:10

@Karipapa01: ne haragudj, de attól még hogy mindig lesz igény kiskorú prostituáltakra, attól még nem lehet azt mondani hogy ez így rendben van. A már éppen 18 éveseket pedig a nagy magyar két hét alatt rendet teszünk rendőrség beviszi 48 órára. Mi értelme van? Jól megbüntetik a kislányt. Miközben a stricije gazdagszik a többiből, a kuncsaftok meg kihasználnak egy másikat. Én nem a prostitúcióról beszélek - mert ez szerintem nem az - csak úgy hívják - mert az egyik tünete az. Én erről beszélek. De sajnos ez is része annak a "gyors éttermi" kultúrának amiről fentebb írtál. Ezt pedig képtelen vagyok elfogadni!

vérplüss (törölt) 2012.07.06. 15:40:34

@Karipapa01:

Te gondoltad volna,hogy ennyi Buddha él ebben az országban?:-) Itt mindenki a nirvánában tengeti életét,csak mi szorultunk be a magyar palackba?Ejnye basszus... Senki nem eszik,senki nem kefél,mindenki meditál és reggelente felszáll a nirvánai járatra,ahol napközben megszűnnek az emberi szükségletek és a széklet sem a klotyóba pottyan,hanem elpárolog a szférák zenéjével együtt!Nem tudom honnan veszik a liberálisok a füvet,de kezdjék el árulni,mert ebben van zseton,az fix!:)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.07.06. 15:40:43

@Rafael Jiménez Valéra (barátoknak csak Rafi):

légyszi, az én kedvemért, tedd meg azt a szívességet, hogy beülsz a csomagtartómba, 3 órát furikáztatlak, majd kiteszlek mondjuk amstettenben, a bunkerben, aztán keresd meg az amstetteni rendőrséget, miután kiszabadultál a fogságomból. de persze közben 30 centis szaros műfasszal foglak üldözni, mert az milyen mulatságos már.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.07.06. 15:42:44

egyébként a rabszolgatartásról hallottál már? tamás bátya kunyhója megvan? amerikai polgárháború, feka rabszolgák szökés utáni megcsonkítása? halálra korbácsolása?

na most ugyanez folyik a kelet-európai nőkkel hollandiában, meg a saját hazájukban, csak erre nem azt mondják, hogy szexuális rabszolgatartás, emberkereskedelem és nemi erőszak, hanem azt mondják rá, hogy szolgáltatás és munka.

Karipapa01 2012.07.06. 15:42:48

@Legelő Őse: Pedig fogadd el! Csak akkor tudok és fogok gyorsétteremben enni, ha van gyorsétterem!

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.07.06. 15:46:56

az írástudatlan feka rabszolgákat többre tartották ezelőtt 150 évvel, mint ma az "elvileg tákolmány nők és férfiak egyenlőek" polgárjoggal, szavazójoggal, meg mindenféle joggal rendelkező nőket. pláne, ha még szerencsétlenek cigánynak is születtek. nekik nem számolták fel a szállást és a kaját, meg a "munkához" szükséges eszközöket, pl kirakatot "munka" közben.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.07.06. 15:54:04

@Karipapa01:
a hamburger nem ember, a megkúrt nő meg igen. mint te.

a vágyaid kielégítését pedig addig űzheted, amíg ezzel nem sérted egy másik ember szabadságát, márpedig a pénzt való nemi erőszakkal megsérted.

Karipapa01 2012.07.06. 15:54:05

@vérplüss: :-)))
A munkatársam mesélte, hogy Törökországban csak éjjel kaptak piát, mert akkor nem látja az isten :-)))

pHérték 2012.07.06. 15:54:27

@Karipapa01: Mondtam: "többek között", de belátom hiábavaló volt neked bármit is mondani!
Neked meg jó étvágyat a gyorsbüfés moslékhoz, erkölcsi fertőhöz, meg sok szerencsét a szalmonellához, AIDS-hez, szifiliszhez, kaknóhoz...!

pHérték 2012.07.06. 15:56:09

@Karipapa01: Észre kéne venni, hogy te vagy a "gyökér"...!

Karipapa01 2012.07.06. 15:58:54

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: "a hamburger nem ember, a megkúrt nő meg igen. mint te."

Mi köze ehhez a hamburgernek? Felajánlottak egy szolgáltatást, én igénybe vettem és kifizettem az árát? Hol van itt az erőszak? Sőt! némelykor a hölgy meg is kérdezi, hogy: ugye máskor is jössz? Imádhatja az erőszakot!

Karipapa01 2012.07.06. 16:01:55

@pHérték: "Neked meg jó étvágyat..."
Köszönöm a jókívánságaidat! Mindennek ellenére nem igérem meg, hogy a jövőben csak a Várban fogok vacsorázni :-))

Karipapa01 2012.07.06. 16:03:18

@pHérték: " Észre kéne venni, hogy te vagy a "gyökér"...!"

Nagyon kulturáltan tudsz vitatkozni. Remélem a szexkulturád is hasonló...

pHérték 2012.07.06. 16:06:14

@Karipapa01: Az meggondolatlan ígéret is lenne! A Várban (meg jobb helyeken) ugyanis megválogatják, kit engednek be...

Karipapa01 2012.07.06. 16:09:13

@pHérték: " A Várban (meg jobb helyeken) ugyanis megválogatják, kit engednek be..."

Meg bizony! Csak meg kell mutatni a tárcát...

pHérték 2012.07.06. 16:09:55

@Karipapa01: Te mondtad képletesen, hogy a gyökérnél kell kezelni a problémát! És igazad van, csakhogy a gyökér ebben a hasonlatban az a személy, aki az igényt megjeleníti. Ugyanis mindig a kínálat követi az igényt, keresletet és nem fordítva.
(Az idézőjelet pedig nem véletlenül használtam...)

pHérték 2012.07.06. 16:15:41

@Karipapa01: Majd rájössz! Ha szerencséd lesz (bár úgymond: jó kapusnak van csak szerencséje) talán szembesülsz majd vele, hogy nem kaphatsz meg mindent pénzért. Sőt az igazán drága, értékes dolgokat egyátalán nem. Ott megvetnek a pénzeddel együtt. Ugyanis pénze akámelyik rongyembernek lehet, de attól még rongyember marad.

Mérnork 2012.07.06. 16:21:06

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Bakker, ez az ő kultúrájuk része. Kancigó uralkodik a cigó nőstények felett, azt tesz velük, amit akar. Emancipáció nuku. Ha tényleg olyan küldetéstudatos feminista vagy ahogy előadod magad itt, akkor célozd meg a cigánytelepeket oszt szabadítsd fel szegény elnyomott cigólánykákat elnyomóiktól. Csak vigyázz nehogy véletlen benned kössön ki az a 30 cm-es műfarok amivel itt a hozzászólókat riogatod. ;-)

Karipapa01 2012.07.06. 16:23:16

@pHérték: "Ugyanis pénze akámelyik rongyembernek lehet, de attól még rongyember marad."

Rongyember akárki lehet, akár van pénze, akár nincs. Sőt a kurvák szerint az is rongyember, aki adott esetben elküldi őket a francba, pedig be kellene fizetni a villanyszámlát, meg a gyereknek az óvodát. Embere válogatja.

Csiken Disztroly · http://youtu.be/ipFHAAR8H-A 2012.07.06. 16:23:44

@Gamma Leonis: Én óvatosabb lennék a helyedben, ahogy a férfiak nyakába varrod az egészet. Addig rendben van, hogy a férfiaknak nem kell ötletért szomszédba menni, hogy hogyan használják ki a "gyengébb" nemet, és ez éppúgy igaz fordítva is. Ez viszont semmi ahhoz képest, hogy egy nő milyen kreatív, szőnyeg alatti módszerekkel képes megkeseríteni egy másik nő életét. Dolgoztam eleget nők között és olyan családból származom meg jelenleg is olyanban élek, ami kívülről nézve patriarchális, de valójában kőkeményen matriarchális, szóval tudom miről beszélek. Hogy mást ne mondjak a prostituáltak mai nyomorúságos helyzete nagyban köszönhető a nőknek, amennyiben a prostitúció betiltása és ezáltal a bűnözők kezére adása mögött is női érdekek vannak.

0511 2012.07.06. 16:35:18

@Karipapa01: "Felajánlottak egy szolgáltatást,..."

Kérdés, hogy önként, vagy kényszerből. Mivel ezt "állítólag" a hivatalos szervek sem tudják, honnan tudhatná egy közönséges halandó. min 50 %, hogy egy szexrabszolgának fizetsz, s ezzel te is részese vagy a rabszolgapiacnak.

Karipapa01 2012.07.06. 16:41:52

@0511: "Mivel ezt "állítólag" a hivatalos szervek sem tudják, honnan tudhatná egy közönséges halandó."

Itt már meg is írtad. De a jövőre nézve ígéretet teszek, hogy minden kurvától az esemény előtt megkérdezem, hogy szexrabszolga-e, vagy sem és csak akkor veszem igénybe a szolgáltatást, ha nemleges választ kapok! Így elkerülöm, hogy részese legyek a rabszolgapiacnak.

Csiken Disztroly · http://youtu.be/ipFHAAR8H-A 2012.07.06. 16:44:03

@büdipeti: Én a helyedben bátrabb lennék akkor már, és nem állnék meg a Gyurcsányinál. Csak vigyázz, sidorovich nehogy ledorongoljon, hogy az almát hasonlítgatod az erdei pajzsikával. Egyébként értem mi a gondod: valahol meg kell ragadni a problémahalmazt én meg túl sokat markolok és végül kifolyik a kezeim közül. Csakhogy az nem megy, hogy a cigánybűnözést önmagában, légüres térben állóként akarjuk értelmezni, miközben az valójában több ponton érintkezik olyasmivel ami már nem cigánybűnözés. Olcsó, de jó analógia: egy rosszindulatú daganatot korai stádiumban és szerencsés esetben lehet úgy kezelni, hogy kivágjuk azt jóvan, de egyrészt szerintem a cigánybűnözés nem is a betegség maga, hanem válságtünet, másrészt pedig a betegség már.egyébként is az áttételeknél tart régen.

@sidorovich: Szakszerűnek hangzik, amit mondasz, de ez nem egy szimpla jogi-technikai probléma. Amiatt is, amit büdipetinek írok és amiatt is, hogy ha itt elkezdenének minden törvényt pontosan betartani, akkor kezdődne az igazi haddelhad. Valami amerikai politikustól olvastam egyszer egy olyasmi gondolatot, hogy egy rossz törvényt úgy a legkönnyebb megbuktatni, ha a lehető legszigorúbban és legpontosabban betarttatod őket. Valami ilyesmi lenne ebből Magyarországon is.

Csiken Disztroly · http://youtu.be/ipFHAAR8H-A 2012.07.06. 16:49:16

@sidorovich: Mindemellett egyetértek azzal, hogy olyan törvények lennének ideálisak, amelyek mindenkire egyformán vonatkoznak.

pHérték 2012.07.06. 16:52:19

@Karipapa01: Egyetértek: nem a pénz határozza meg az embert. Na de arra azért ne ragadtasd magad, hogy a kurvázót filantrópnak állítsd be, mert az nagy hazugság és képmutatás lenne! Hasonlóképpen a kurvától is gyenge mentség a villanyszámla, meg az ovi.

pHérték 2012.07.06. 17:01:09

@Csiken Disztroly: Ahogy John Adams mondta találóan: "Mindabból, amit eddig olvastam a kormányzás, az emberi élet és viselkedés történetéről, arra a következtetésre jutottam, hogy a nők viselkedése a legpontosabb barométer egy adott nemzet erkölcsiségének és erényességének a megállapításához. Amit azóta különböző nemzetekben megfigyeltem, megerősítette ezt az álláspontomat."

Karipapa01 2012.07.06. 17:01:34

@pHérték: "Hasonlóképpen a kurvától is gyenge mentség a villanyszámla, meg az ovi."

Hát mi lenne az erős mentség? Ő is ember, ő is pénzből él, neki is kell fizetni az egyetemet, vagy családot tart fenn, adósságokat törleszt, akármi... Hogy merészelsz ítélkezni? Még ha Orbán be is tartja az egymillió új munkahelyre tett ígéretét akkor sem biztos, hogy mindenkinek jut munka! Általában pedig a " nagy hazugság és képmutatás" az, ha minden kurváról azt feltételezik, hogy virágos jókedvében űzi az ipart.

pHérték 2012.07.06. 17:06:35

@Karipapa01: Szóval te merő szánaolmból és emberbaráti részvétből alkalmazol kurvákat, nem az önző vágyaid kiélése érdekében. Nehéz elhinni.
Ja, a kurva is pénzből él, ahogy a takarítónő is, mégis van köztük különbség.
Meg ilyen alapon a tolvaj is pénzből él, meg a kábítószerkereskedő is és sorolhatnám.

Karipapa01 2012.07.06. 17:17:15

@pHérték: Na itt álljunk meg egy szóra! Nem szánalomból és nem alkalmazom a kurvát, csak igénybe veszem a szolgáltatását szigorúan üzleti alapon. Tehetem, egyedülálló vagyok, nincs szükségem állandó partnerre, nekem így jó, neki is. A takarítónővel pedig nem kellene összehasonlítani, ez egy más foglalkozás. A tolvaj, meg a díler másnak kárt okoz, a kurva pedig maximum csak téged bosszant.

pHérték 2012.07.06. 17:34:19

@Karipapa01: Engem a kurva nem bosszant, hanem elszomorít. Úgy gondolom, emberi méltóságát tekintve jobb, szebb sorsra lenne érdemes. Ahogyan téged is nemesebb életre tartanálak méltónak.

"egyedülálló vagyok, nincs szükségem állandó partnerre"
Ha nem lennél egyedül, nem lenne szükséged kurvára. Persze ez a könnyű (de nem igazán tisztességes) megoldás...

"Vigyázz! Ne pártolj a bűnhöz, noha azt a nyomorúságnál jobban szereted!"
(Nagy nyomorúságban lehetsz, ha venned kell azt, ami valójában nem eladó.)

hopptarisznya 2012.07.06. 17:52:21

@pHérték: Ez a megalázotti szerep szerintem tévedés. A szexben én nem alázok le senkit. Lehet, hogy magukból indulnak ki, akik ezzel érvelnek.

ropy 2012.07.06. 21:52:14

www.youtube.com/watch?v=AeaJQRSu5FE&feature=related

keresgélek még egy kicsit , érdemes. De bizony mondom a hajtóskurva az sajnos egy szerencsételen sorsú kissebbség . De vannak sokan akik abbahagyják, aztán megin visszatérnek a piacra, .. mer megtehetik.. /nem az út szélén/
Egyébként nemrég volt hogy olaszba nem tudták rábizonyítani a bűnszervezetben elkövetett cselekményt a magyar galerire - lehallgatások ellenére-, mer végülis szvsz. a vállalkozó csajok futtatták csak a biztonságiakat :) ,például. Ellentétbe a románokkal és egyéb kelet-eusokkal etc.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.07.07. 00:43:44

@pHérték:

"Meg ilyen alapon a tolvaj is pénzből él, meg a kábítószerkereskedő is és sorolhatnám."

A tolvaj erőszakot tesz a másik magántulajdonán, a kábítószerkereskedő közös beleegyezéssel üzletel. Két alapvetően különböző kategória.

atrush 2018.12.27. 14:37:25

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Ezt milyen forrasokra alapozva allitod? Eleg nehez elhinni, hogy jolszitualt csaladok (akarmi is az etnikai vagy vallasi hatteruk) eladnak a lanyaikat. Biztos van ra pelda (mindenre van), de aligha tomeges jelenseg.

atrush 2018.12.27. 14:51:37

@Rafael Jiménez Valéra (barátoknak csak Rafi): Es honnan lenne terkepe a szerencsetlennek? Ad a strici? (Mar ha egyaltalan tud terkepet olvasni az aldozat. Ez nem veleszuletett tudomany, ugy tanuljuk az iskolaban. Mar aki. Egyetemi vegzettsegu harmadik vilagbeli ismeroseim nem tudnak terkepet olvasni - mert naluk nem oktattak a suliban.)
Herman Gorterstraat 11 - kepzeld, en sem hallottam meg sosem ezt a cimet. Pedig nem egy borsodi zsakfalubol jovok. En baj eseten belovom az elso rendort - de alighanem en maskent viszonyulok a rendorokhoz, mint egy olyan kislany, aki akkor lat rendort, ha balhe van a telepen vagy jonnek tolvajokat keresni.
Vicces, hogy mennyire a sajat szukre szabott kis vilagodban tudsz csak gondolkodni. Tudod, nem veletlen, hogy vilagvegi nyomortelepekrol viszik ezeket a lanyokat, nem pedig varosi kozeposztalybeli csaladok ontudatos, iskolazott lanykait probaljak elrabolni.
süti beállítások módosítása