El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2007.07.12. 14:40 Éhezőművész

Lassan összeáll a kép?

Ahhoz, hogy megértsük végre a mai világ működését, azt kell felismernünk, hogy mindent egy összeesküvés irányít, amit londoni bankárok szőttek. Az összesküvők tevékenységüket a keresztes háborúk idején kezdték. A történelem számos eseményéért felelősek, így a…


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló botrány


2007.07.09. 14:43 Berber

Meleg fogadtatásban részesültek...

Hát nem éppen! A meleg fogadtatás elmaradt. Persze ilyenkor kérdés, hogy ki a szemét hülye? Most kilépek a bőrömből, és azonosulok toleránsan mindenkivel. Engem mint "homoszexuálist", emberileg megaláz, bennem félelmet kelt, hogy valaki azért,…


1 komment

Címkék: homoszexualitás erőszak társadalom periféria izomagy