El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2008.03.12. 12:53 Mattheo Guilleaume

Az ötöslottó nyerőszámai

Kérlek csak akkor olvasd tovább, ha megpróbált, hazádat szerető ember vagy (netalántán keresztény)... A belpolitikai események okán ismét szükségét érzem, hogy mint szakavatott orákulum, közkinccsé tegyem a 13. heti (március 24.-30.) ötöslottó leendő nyerőszámait. De nem…


13 komment

Címkék: lottó haza vakvágány


2008.03.10. 12:34 El Mondo

Népszavazási dráma Nagyvarsányban

Nagy nap volt ez a mai a falu életében. Amiért az elszármazottak és az ott maradottak oly sokáig hiába küzdöttek, ma mégis bekövetkezett: bekerültünk a napi sajtóba, és talán a köztudatba is egy kicsit. Hisz nem egy Rákosfüttyöst vagy egy Dálingót említettek név szerint,…


Szólj hozzá!

Címkék: média politika periféria szenzáció szokatlan


süti beállítások módosítása