El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2008.02.28. 14:14 Éhezőművész

Castro után Castro

Hogy a keresztnéven, az öt évnyi korkülönbségen és az arcszőrzeten kívül mi a különbség Fidel és Raul között, azt a kubai keresztények is szeretnék tudni. Miután negyvenkilenc éves regnálásra pontot téve Fidel Castro lemondott az államfőségről, javában folynak a…


2 komment

Címkék: forradalom kommunizmus szegénység keresztények


2008.02.26. 08:53 Metronom

És ma mennyien vagyunk?

És mennyien születnek, halnak, éheznek, költenek parfümre, mennek moziba? Mennyi a gyártott bicikli, számítógép, cigi, autó, könyv, újság? Mennyi a kivágott erdő, a föld életkora, a villámlások száma, a föld tömege, a biológiai hulladék, a kifogott hal, az elfogyasztott…


1 komment · 2 trackback

Címkék: internet közöny nagy a jólét


süti beállítások módosítása