El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

-0001.11.30. 00:00 El Mondo

Tóta W. beszól végre

Majd' minden szubkultúrával szemben felmerül a kérdés, hogy hülyék alkotják-e. A Yahoo! Answers oldalán tegnap valaki a következő felvetéssel állt elő "Hülyék-e a keresztények? " címmel. "Egy komoly kérdést tettem fel keresztényeknek a minap, és nem voltak…


Szólj hozzá!

Címkék: sötétség tótawé keresztények


-0001.11.30. 00:00 Amondo

Hit vs. Vaktudomány

Kb. 10 évvel ezelőtt egy kisgyerek meghalt Új Zélandon, mert szülei nem engedélyezték, hogy az orvosok vérátömlesztést hajtsanak végre rajta. Az ok: a szülők Jehova tanúi voltak és hitük tiltotta ezt az orvosi beavatkozást.Mondanom sem kell, a felháborodás országszerte hatalmas…


Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: tudomány hit