El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2006.09.18. 15:56 Éhezőművész

Mi lesz a másik Gyurcsány-beszédben?

Azt jól tudjuk mi is, a naiv plebs, hogy a spin doctorok, a marketinges fiúk irányítják a közéletben a szálakat, mi pedig aztán mindent jól megeszünk. Sőt.
Hamarosan fény derül egy még titkosabb, 2004-es hangfelvételre, ami aztán nagy csavart ad az ügynek...

"Katartikus szembenézés jöhet most el, ebből a szempontból egyáltalán nem baj, hogy nyilvánosságra került a felvétel" - fogalmazott Gyurcsány.

"Török Gábor politológus szerint lehet, hogy a kormányfő környezete szivárogtatta ki a felvételt." "Nem csak Gyurcsány Ferenc szinte azonnali reagálása utal erre, hanem az is, hogy a szalag nyilvánosságra kerülése egyáltalán nem biztos, hogy árt a kormánynak."

Azt jól tudjuk mi is, a naiv plebs, hogy a spin doctorok, a marketinges fiúk irányítják a közéletben a szálakat, mi pedig aztán mindent jól megeszünk. Sőt.
Hamarosan fény derül egy még titkosabb, 2004-es hangfelvételre, ami aztán nagy csavart ad az ügynek, és a Gyurcsány-csomagot is a kormány népszerűségének javítására fordítja majd.

Valahogy így hangzik majd:

Gyurcsány: - Nagy baj van. Az egész országban hosszú éveken át egymást tartotta fogságban bal- és jobboldal a hazugság csapdájában, de a baloldalnak ott kell hagynia ezt a hazug világot. Mit tegyünk?

Politikai marketinges tanácsadó: - Mi lenne, ha csinálnánk egy hangfelvételt, amin azt mondod, hogy hazudtatok, aztán pedig kiszivárogtatnánk az anyagot?

Gy: - Hú, jól hangzik. De elég megtisztító lesz így? Azt szeretném, ha az egész ország igazán megújulhatna erkölcsileg!

Pmt: - Akkor valami húzosabb kell. Mi lenne, ha éveken át túlköltekezne az ország? És aztán csak a csőd szélén dobnánk be az anyagot?

Gy: - Ez jó, így tényleg komolyabb visszhangja lenne. Így aztán sokkal nagyobb lesz a katarzis. Végre igazán erkölcsös Magyarországunk lesz! Szuperek vagytok!

Pmt (szerényen): - Ugyan, szóra sem érdemes, egyszerűen csak profik vagyunk.

Szólj hozzá!

Címkék: politika gyurcsány haza


A bejegyzés trackback címe:

https://elmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr10147969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása