El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2006.08.31. 15:10 Éhezőművész

Csövesek, Demszkyék, Alkotmány

Tegnap a hetes buszon gyanútlanul ráültem egy - előzőleg egy hajléktalan által összevizelt - ülésre. Ezen élménytől ihletve meg is néztem a két főpolgármester-jelölt honlapját, mit ígérnek a hajléktalanokkal kapcsolatban. A szemüvegbarát jelölt oldalán semmit sem…


1 komment

Címkék: budapest demszky társadalom szegénység haza periféria


2006.08.31. 09:31 ficus

Furaszakitó levele

Az alábbi „teljesítési igazolást” állítólag egy japán fiatalember írta barátnőjének a múlt században. Hiába, kultúrák és pofonok... Tisztelt Hölgyem! Ezúton igazolom, hogy személyem 1923 május 1-étől 1925 október 31-ig tartó időszakban az Ön részére a…


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: japán szerelem párkapcsolat