El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2006.09.26. 16:14 Amondo

Internet – öl, butít, nyomorba dönt?

Valódi közösségnek számít-e a virtuális közösség? Ennek a sokszor lerágott csontnak új aktualitást ad (hogy ilyen szép képzavarral fejezzem ki magam) egy internetes újság megszűnése.Valószínűleg nem sok ember van rajtam kívül Magyarországon, akit mély szomorúsággal tölt…


Szólj hozzá!

Címkék: internet kultúra periféria


2006.09.25. 16:12 Berber

Plaza védelem alatt a miniszterelnök

Dunakeszifelé tartottam a vonaton és egy párbeszédet csíptem el, amit gátlástalanul közlök, hiszen a személyiségijogok mostanság már nem a régiek. Szitu: Két szőke plaza-cica hazafelé tart egy kis shoppingolásból. Az egyik felháborodottan ecseteli: " Te ne tudd meg! Hajnal…


1 komment

Címkék: politika gyurcsány haza