El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2006.12.22. 10:30 Mattheo Guilleaume

Csupasz rózsakufárok

- Vörös rózsát kérek! Egy szálat - mondom neki.   Cinkosan mér végig, mosolyog: - De boldog is lesz az a leány... Megáll a kezem a levegőben. Most nézem meg először magamnak. Csillognak a szemei, gödröcskék az arcán. Le sem tagadhatná, neki is van valakije, és most…


Szólj hozzá!

Címkék: karácsony szerelem vakvágány


2006.12.22. 10:28 Éhezőművész

A fenyőünnep lehetősége

Az idei december egyik nyugati slágere a karácsony „kereszténytelenítése” volt. Optimista vagyok, a szekuláris törekvések sikere sokat segíthetne az egyházaknak, de akár személyes hitéletünknek is. Itthon a hungaro-pannonos körök szeretnek keresztény-üldözést…


Szólj hozzá!

Címkék: karácsony liberális ateizmus keresztények