El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2007.05.06. 12:38 Éhezőművész

A falu bikái

Amerikában a minap mutatták be az állatokat szeretőkről szóló filmet. Új szexuáletikai kérdések tömkelege. Az alkotás címe szimplán Zoo. A készítők szerint a mű nem kíván propagandát csinálni azoknak, akik állatokkal (leginkább lovakkal) szoktak szeretkezni, pusztán csak…


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szex etika liberális szokatlan


2007.05.02. 12:35 Amondo

Freud, Marx, Nietzsche, elhízás

A túlsúlyosak száma az utóbbi 30 évben drámaian emelkedett. A WHO a problémát 2002-ben a Nyugattal szemben álló legnagyobb egészségügyi fenyegetésnek nyilvánította. Az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EWSA) SOC/2005/201 sz. dokumentumában javasolja egy európai…


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hetidemagóg nagy a jólét