El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2007.01.21. 11:02 Amondo

A demokrácia embertelen?

A biológia szerint a demokrácia egy ízléstelen kétszínű játék. Le vele!   Nem értek a politika tudományához, ezért inkább az evolúciótanból indulok ki, mert ahhoz sem értek. Edward O. Wilson, tinédzser korában megtért és újjászületett ateista biológus, azt írja…


2 komment

Címkék: politika ateizmus izomagy


2007.01.18. 10:58 Amondo

Cigi vagy szex?

Budapest leányai a cigaretta fogságában vergődnek. Ráadásul a piac nem boldogul a legelemibb cigarettaelosztási feladatokkal sem. Pénzt akarván váltani, tegnap este végigsétáltam a Váci utcán. A séta tizenöt percig is eltartott, mivel a pénzváltóknál meg-megállva hosszasan…


Szólj hozzá!

Címkék: budapest szex rendőrség prosti