El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2008.02.13. 10:59 Metronom

Tüntetés febr. 14-én!

Eperjesi Ágnes tüntetést szervez február 14.-én Budapesten, a Kálvin tér környékén. Tavaly már tüntetett Buenos Airesben, ám nem politikai meggyőződéséről tett tanúbizonyságot, hanem legszemélyesebb érzéseiért állt ki, azokért – vagy éppen azok ellen – tüntetett.



„Arra kérlek, képzeld el magad, amint a tüntetés-táblámat tartod a kezedben. Képzeld el, hogy elindulsz vele. De nem kifelé, az utcára, az emberek közé, hanem befelé, önmagadba. Oda, ahol teljesen magad vagy. Befelé, míg lassan összeáll, kitisztul, miért is van a kezedben ez a tábla, mi az, ami ellenedre van, mi ellen tiltakozol, talán önmagad ellenére, mi benned ez a tehetetlen düh, mi az, ami fáj, mi az, amit megváltoztathatatlannak hiszel. Így válik világossá számodra a táblád felirata. És ha le tudod olvasni, írd le nekem is, mi jelent meg a tábládon.”

További részletek.


4 komment

Címkék: ajánló underground személyes kultúra tüntetés társadalom spiritualitás


A bejegyzés trackback címe:

https://elmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr76337409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amondo 2008.02.13. 23:05:16

Miért pont csütörtökön? Vajon annak van jelentősége, hogy pont Valentin napon van a tüntetés?

metronom 2008.02.18. 21:28:39

szerintem nincs, de ha van akkor az nem koncepcionális.. pl nekem eszembe se jutott ez az összefüggés, szóval el tudom képzelni, hogy neki se..

Maren Maris 2008.02.19. 10:57:05

Na és ott volt valaki?

tranzitblog 2010.04.20. 14:17:57

A "További részletek" a Labor oldalára mutat, ami azóta megváltozott.

Az aktuális link Eperjesi Ági eseményére a Laborban ez:
labor.c3.hu/en/2008/01/eperjesi-agnes-private-protest/
süti beállítások módosítása