El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2008.10.09. 08:00 El Mondo

A hét bloggere - mi vagyunk

Mi lettünk a hét bloggerei, és nagy megtiszteltetés ez nekünk. A velünk készült interjút itt olvashatjátok...

Még annyit hadd írjak kedvcsinálóként, hogy most végre mindenre fény derül...


2 komment

Címkék: index blog.hu el mondo


A bejegyzés trackback címe:

https://elmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr66703804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sonki 2008.10.09. 21:16:50

Tök jó. Ki köztetek a keresztény marketinges? Mindig megdöbbenek az ilyen embereken.

Üdv,
Egy keresztény marketinges.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.10.15. 21:33:25

Először is gratulálok. Magánemberként és úgy is, mint a Valláskritika Virtus Főszerkesztője. Tényleg jó kis blog.

Nos ami "A keresztény blogger szereti a mániákusan ateista" blogger blogját én nem tartom olyan nagyon tudathasadásosnak. Egy jó és méltó ellenfél a vitában ritka. Jómagam szoktam Tótawénél meredebbeket is írni a katolicizmusról, meg az ateistákról is. Tehát egyáltalán nem venném zokon, ha rólam, rólunk is írnának az El Mondóban. Ha úgy adódik és érdekelheti az olvasótábort, akkor még egy riportot is szívesen vállalok. ((alapelveimmel valamennyire ellentétes, de ez a blog megérdemli, hogy kivétellel erősítsem a saját szabályom))
süti beállítások módosítása