El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2008.05.23. 15:56 El Mondo

Mi lesz? (El Mondo)

Nem olyan rég kezembe került egy Bohumil Hraballal készült interjúregény, a Zsebcselek. Szigeti László jegyzi. Belélapoztam. Vagy csak nem volt szerencsém, vagy tényleg a Hrabal szívügye, de amit olvastam, ott szinte végig arról panaszkodik, hogy bármit, amit nyugaton azzal a…


1 komment

Címkék: el mondo


2008.05.19. 18:05 Brunthall lépcső

Vak vezet világtalant

Vaksötét. Olyan, mint Nagymamapótló Franciska Néninél a kötelező délutáni sziesztakor, párkányhoz csapódik a reluxa, koromsötét lesz, és rémületedben elalszol. A köpcös, harmincas férfihang üdvözöl, bemutatkozik, kérdezi, engem hogy szólíthat. (később beugrik egy…


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló vak láthatatlan színház