El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2008.01.29. 17:51 Mattheo Guilleaume

A legundergroundabb...

Az El Mondo csapatát története során talán először súlyos kérdések osztják meg. A csoport egyik fele szerint tudniillik a szerkesztőség túlságosan is galamblelkű és jólfésült ahhoz, hogy az underground jelzőt - jelentsen egyébként bármit is - önmagára vonatkoztathatná. A…


9 komment

Címkék: underground vakvágány


2008.01.28. 15:15 Éhezőművész

A legpiacképesebb biblia

Kis túlzással könyvtárakat lehetne már megtölteni a különféle modern vagy extrém bibliakiadásokkal. A piac világszerte hatalmas, és folyton növekszik. És a fogyasztói társadalomban még jelentős tartalékok vannak. A Wall Street Journalban tavaly egy jó összefoglalás jelent…


3 komment

Címkék: marketing gazdaság biblia fogyasztó keresztények


süti beállítások módosítása