El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2009.01.29. 14:33 Mattheo Guilleaume

Faterminátor

Azt mondják, némelyek azért mennek el sebésznek, mert genetikailag vonzódnak a vérontáshoz... (A következő hetekben néhány cikket jelentetünk majd meg a különböző vallások és a környezetvédelem kapcsolatáról. A fenti videót gondolatébresztőnek szánjuk.)


8 komment

Címkék: környezetvédelem


2009.01.27. 18:35 Knotek_úr

Odüsszeusz és a deficit

Odüsszeusz tisztában volt azzal, hogy nem állhat ellen a szirének énekének. A bódító hangok hallatán engedni fog, és ezzel a teljes hajót veszedelembe, mi több vesztébe sodorja. Odüsszusz azt is tudta, hogy a messzi napnyugat népei is alig hittek már abban, hogy győzni tud a…


21 komment

Címkék: politika gazdaság