El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2010.05.19. 10:00 SzitaKötő

Mérték, adás, bővelkedés

Ritkán adódik lehetőség, hogy olyasmiről számoljunk be, hogy egy egyházi kezdeményezésből társadalmi szintű mozgalom induljon ki. Most sem teljesen erről van szó, de az mindenesetre igaz, hogy amit az egészségügyi és civil szervezetek mellett egyes egyházak is hangsúlyoznak már…


1 komment

Címkék: egészség prevenció adventista 2030


2010.05.17. 09:30 BELMONDO

Politeista, hófehér superflat

Beszélgetés Hámori Péterrel, aki a kortárs építészet legnagyobb elismerését jelentő Pritzker-díjjal mai napon kitüntett japán SANAA (Kazuyo Sejima + Ryue Nishizawa) építészirodában dolgozott.   - Mikor találkoztál először SANAA épülettel? - Mielőtt 2006-ban kimentem…


Szólj hozzá!

Címkék: japán építészet


süti beállítások módosítása