El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2010.10.01. 12:04 Kósa Balázs

Cigánybűnözés meg a kereszt

A Legfelsőbb Bíróság döntése szerint törvényi előírás hiányában politikai kampányfilmként bármit le lehet adni, annak tartalmát a közmédia nem vizsgálhatja. Az ítélet következményeként a közszolgálati televíziónak és rádiónak sugároznia kell a Jobbik reklámját,…


19 komment · 1 trackback

Címkék: egyház jobbik cigánybűnözés


2010.09.28. 10:00 Metronom

Fittyet hányó mozdulat

Felfelé nagyon féltem. Egyetemista éveim vizsgadrukkjai kúsztak elő már régen elfeledtnek hitt helyekről. Ötven méterenként egy vizsgányi. Így kétezer fölött már csak nagy odafigyeléssel tudtam levegőt venni, háromezer felett meg már úgy se. Rossz volt.…


7 komment


süti beállítások módosítása