El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2011.04.13. 10:00 flos regalis

A hegyről kiabáló ember

David Dark esszékötetében (The Sacredness of Questioning Everything) a "vallás" szó értelmét keresi a 21. század Amerikájában. Visszamegy a gyökerekig: a "vallás" számára nincs a templom falai közé szorítva, ahol amúgy sincs túl nagy nyüzsgés manapság. A…


2 komment

Címkék: ajánló vallás


2011.04.12. 10:00 El Mondo

Az élet nem habostorta

Szemfülesebb olvasóink biztos kifigyelték már, hogy egy ideje nem sok cikkünk jelent meg. Hogy precízek legyünk: nulla. Nem szűntünk meg, csak sajnos az El Mondo majd összes szerzője hirtelen nagyon elfoglalt lett, és napjait disszertációk írásával, külföldi tanulmányutakkal,…


Szólj hozzá!

Címkék: elmondo


süti beállítások módosítása