El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2011.04.12. 10:00 El Mondo

Az élet nem habostorta

Szemfülesebb olvasóink biztos kifigyelték már, hogy egy ideje nem sok cikkünk jelent meg. Hogy precízek legyünk: nulla.

Nem szűntünk meg, csak sajnos az El Mondo majd összes szerzője hirtelen nagyon elfoglalt lett, és napjait disszertációk írásával, külföldi tanulmányutakkal, pénzkereséssel tölti.

Így hát egyelőre rendszertelenül, nagy ritkán jelentkezünk egy-egy cikkel.

Majd szólunk, ha hivatalosan megszűnünk. Ha feltámadunk, azt úgyis észre lehet venni.


Szólj hozzá!

Címkék: elmondo


A bejegyzés trackback címe:

https://elmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr612775076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása