El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2006.09.20. 16:01 Éhezőművész

A ma esti ajánlat: utcai összecsapások

Manapság már mindenhova fényképezőgéppel érdemes menni. Sajnos, ma nem volt nálam, így nem sikerült megörökítenem a Calvin Café tábláját, de talán írásban sem rossz.

Ma esti ajánlat:
Projektor a galérián!
     
21:00    Liverpool - Newcastle
?????     Utcai összecsapások

Odafűzhettek volna még valami szellemes kommentárt, hogy "a műsorváltoztatás jogát a karhatalmi erők és a tüntetők fenntartják" vagy hogy "mindkét meccsen nagy csata várható", de azért így is elég ütős. (És optimista.)

Szólj hozzá!

Címkék: média politika gyurcsány erőszak haza izomagy


A bejegyzés trackback címe:

https://elmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr79147979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása