El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2006.10.08. 17:27 Berber

Eperjes (Szamóca) Károly a felelős

Bár nem illik a felelősséget másra hárítani, és ez manapság nem is divat, most mégis hadd mondjam ki, hogy a Magyarország-Törökország 0:1-es végeredménye utáni kudarc az aranycsapat és Eperje Károly felelőssége!

Nincs mit tenni! Ne szépítsünk.  Elhitették velünk. Ámítottak. Mindig azt aranycsapatról volt szó. Ki kell végre mondjuk, hogy rosszabbul focizunk, mint 50 éve. Persze lehet szépíteni, félre lehet vezetni. Beszélhetünk mi az aranycsapatról is, csak nincs értelme. Majd bele döglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tennem, mintha hinnék a magyar foci jelenében. De most már elég. Tényleg valami gyökeres változásra van szükség.


A helyzet nem most romlott el. Nem mi tehetünk róla. Valahol az aranycsapatnál kezdődött, ahol el akarták velünk hitetni, hogy kis országnak is lehet nagy focija. Ezért az ámításért nem átallottak még látványos eredményeket is felvonultatni. De most már tisztán látjuk, hogy nem igaz. Merjünk kicsik lenni! Ne engedjünk az uszító propagandának, mint amit Eperjes is művel azzal, hogy a 6:3-at megfilmesítette. Hazudik.

Nincs nagy focink, és ha a múlt rémeivel ijesztgetjük szegény focistáinkat, akkor még középszerű sem lesz, mert szegények összeroppannak a hatalmas teher alatt, ezért felkérem azokat, akik uszítanak még a magyar foci ügyében, hogy vonják vissza a stadionokból az embereiket, mert ennek az ügynek nem ott kell eldőlnie, hanem az MLSZ asztalánál. Majd ők átbeszélik, hogy mekkora foci lehet Magyarországon!
Aki nem ugrál ...


Szólj hozzá!

Címkék: magyar foci manapság


A bejegyzés trackback címe:

https://elmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr28151341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása