El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2007.03.04. 11:33 Éhezőművész

A konzervatívok Wikipédiája - avagy merengés az emberi hülyeségről

Konzervatív amerikaiak új Wikipediat, a Conservapediat hoztak létre, mivel az előd Amerika- és keresztény-ellenességét már tarthatatlannak látták. Az embernek a HírTV jut az eszébe, netán Csurka és a Magyar Szemmel-rovat, esetleg az Friderikusz, amint az ATV-n áhitattal issza…


Szólj hozzá!

Címkék: internet jobboldal baloldal sötétség


2007.02.27. 11:27 Amondo

Jézus mennybe megy, James Cameron újra süllyed

Bekövetkezett az, amitől minden hívő rettegett: megtalálták Jézus földi maradványait. Oda a feltámadásról és a mennybemenetelről szóló szép mese...  A szenzációs felfedezésről tegnap számolt be New Yorkban James Cameron (Titanic) és Simcha Jacobovici, akiknek…


Szólj hozzá!

Címkék: jézus szenzáció