El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2008.03.26. 12:44 Mattheo Guilleaume

A húsvét fala mellé, kisbetűvel

- A földön settenkedtem, ott sertepertéltem – rontott be az Úrhoz a Sátán kipirult arccal -, és amit láttam, megelégedésemre szolgált. - Node látta-é az én szolgámat, Johannes Guilleaume-ot? - őrizte meg higgadtságát az Úr. - Persze - vonta meg a vállát a Sátán talán…


4 komment

Címkék: húsvét vakvágány


2008.03.25. 12:50 Éhezőművész

Gorbacsov megtért, Marx újraírja a Tőkét

A pápa Tibettel kapcsolatos finom felszólalásának sikerült elnyomnia az igazán bombasztikus hírt: Mihail Gorbacsov bevallotta, hogy keresztény, miután az olaszországi Szent Ferenc templomban letérdelve imádkozott, egyes hírek szerint fél óra hosszat. És akkor még A Tőke - eddig…


13 komment

Címkék: média politika kommunizmus szenzáció