El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2008.08.21. 15:30 Mattheo Guilleaume

Parancsolatait pedig hűen tartsd meg

A törvény minden. A törvény rendet teremt és összekapcsol. A törvény legyőzi a káoszt. A törvény kőszikla, sohasem kopik el. A törvény édesebb a csurgatott méznél és drágább az aranynál, az ofíri aranynál  is. A törvény szeretet. •••• Ma…


12 komment

Címkék: vakvágány


2008.08.18. 13:57 ficus

5 biztos jele, hogy keresztényekkel bulizol

Amit bizonygatni kell, az már ugye rég rossz. A "mi is tudunk bulizni!", pláne a "mi tudunk csak igazán" kínos védekezőpozíciójából most kitámadunk. Pontosabban kitálalunk. Jól tudjátok, hogy itt az El Mondóban nagy örömmel szedjük ízekre a karámon…


166 komment

Címkék: buli keresztények sziget2008