El Mondo blog

„Látni tanulok. Nem tudom, miért, de bennem most minden mélyebbre hatol, és nem marad ott, ahol eddig leülepedett. Erről a belső tájról nem tudtam eddig” (Rainer Marie Rilke).

Bővebben (rólunk)

Ha tetszett...

Egyébként...

Szeretjük az értelmes vitát, bírjuk az őszinte kérdéseket és elviseljük a beszólásokat. Kulturált, intelligens olvasóink iránti tiszteletből moderáljuk a durván személyeskedő, tahó kommenteket.

Utolsó kommentek

Kontakt

Olvasói leveleket: a bloggal kapcsolatos metsző kritikát, netán baráti vállveregetést, netán kéziratokat az elmondo.mekdsz kukac gmail.com címre várunk.

2007.07.12. 14:40 Éhezőművész

Lassan összeáll a kép?

Ahhoz, hogy megértsük végre a mai világ működését, azt kell felismernünk, hogy mindent egy összeesküvés irányít, amit londoni bankárok szőttek.

Az összesküvők tevékenységüket a keresztes háborúk idején kezdték. A történelem számos eseményéért felelősek, így a feminista mozgalomért is. Ma az összesküvés tagjai a világ minden táján ott vannak. Egyedül politikai nézeteik alapján lehet őket beazonosítani.

Segítik őket olyan nagy hatalmú csoportok, mint a Szabadkőművesek. Összefogásukból előnye származik az illegális bevándorlóknak az orosz ortodox egyház kárára. Az összeesküvők célja, hogy elnyomják az istenfélő zsidókat. Ügynökeikkel az Antikrisztus uralkodását próbálják megalapozni.

Ahhoz, hogy felkészültek legyünk, minden ismerősünket e-mailben kell értesíteni a veszélyről. Mindezt McCarthy szenátor már évekkel ezelőtt megjósolta. Mivel a médiát a melegek irányítják, csakis a lojális cáristákban bízhatunk.

*


Idézőjel bezárva. Nem túl acélos, valljuk be. Viszont ahhoz képest, hogy egy on-line összeesküvés-elmélet-gyártó programmal íródott, nem is rossz. A lojális cáristákért mindenképp jár egy pirospont.

Magyarként viszont hiányolom a programból a mérgezett E-betűket, a Gazpromot, a Fidesz-MSZP kartellt és persze Szabó Albertet. Ha az El Mondo egyszer igazán komoly cég lesz, ügynökeink behálózzák már az egész világot és a neokonzervatív karvalytőke is minket szolgál, igérjük, meghirdetünk majd egy tisztességes pénzdíjas összeesküvés-elmélet író versenyt, hogy igazán jó sztorik szülessenek.

Addig lehet gyakorolni a http://www.publiceye.org/conspire/generator.html címen.


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló botrány


A bejegyzés trackback címe:

https://elmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr41153916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása